Zamenjava banke

Niste zadovoljni s svojo banko? Pridite k nam!
Postopek zamenjave transakcijskega računa ni več zapleten postopek. Pomagali vam bomo urediti vse potrebno, da boste hitro in enostavno postali komitent BKS Bank.

Če želite zamenjati banko in postati stranka BKS Bank AG, Bančne podružnice, obiščite eno izmed naših poslovalnic. S seboj imejte veljaven osebni dokument in davčno številko.  
Skladno s postopki o zamenjavi transakcijskega računa vas bomo ob odprtju računa podrobno seznanili s splošnimi pogoji poslovanja in s samim postopkom zamenjave ter vam pomagali urediti vse potrebno.

 

Izpolnili boste Pooblastilo stranke za zamenjavo plačilnega računa znotraj države in mi bomo lahko v vašem imenu vodili postopek zamenjave. Vaša naloga je, da v prejšnji banki končate poslovanje tako, da poravnate vse obveznosti in vrnete kartice. Prejšnja banka bo po končanem postopku zaprla račun in v skladu z vašo zahtevo prenesla sredstva na vaš novi transakcijski račun, odprt pri BKS Bank.

 

Več informacij najdete v dokumentu Informacije o postopku zamenjave transakcijskega računa v rubriki Pripomočki.  

 

BKS Bank AG, Bančna podružnica,  je članica Zveze Bank Slovenije (ZBS) in se zavezuje upoštevati Pravila in postopke za zamenjavo banke, ki jih je pripravila ZBS.

  • Informacije o postopku zamenjave transakcijskega računa (ZBS)
  • Pooblastilo stranke za zamenjavo plačilnega računa znotraj države (ZBS)
Pomoč strankam

080 80 48

Po dogovoru je svetovanje na voljo tudi zunaj poslovnega časa.

Pon. − pet.: 8. − 16. ure

Povratni klic

Z veseljem vam vrnemo klic, da osebno odgovorimo na vaša vprašanja.

Določite termin za povratni klic

Vaše mnenje šteje

Zadovoljstvo naših komitentov je naš cilj. Prosimo, sporočite nam svoje želje in predloge.

Pišite nam